Kişisel verilerin korunması ilkeleri

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin ilkeler (bundan böyle „Prensipler“) https://trimakasi.cz/ web sitesi (bundan böyle „ olarak anılacaktır) aracılığıyla kişisel verilerin elde edilmesi, kullanılması ve işlenmesi yöntemlerini açıklar.İnternet sitesi")

Veri kontrolü:

Trimakasi sro, kayıtlı ofis: Bilkova 855/19, 110 00 Prag 1 – Old Town, Çek Cumhuriyeti

kuruluş kimliği (ICO): 06947654

KDV kayıtlı şirket: CZ06947654

Prag Şehir Mahkemesi tarafından tutulan Şirket Sicilinde kayıtlıdır, Bölüm C, Dosya 291883

 

Veri denetleyicisinin iletişim bilgileri:

teslimat adresi: Trimakasi sro, kayıtlı ofis: Bilkova 855/19, 110 00 Prag 1 – Old Town, Çek Cumhuriyeti

telefon numarası: +420 774 041 292

iletişim e-postası: info@trimakasi.eu

 

Kuruluşumuz, kişisel verilerin korunmasını, verilerin işlenmesinde kilit bir unsur olarak görmektedir. Lütfen, bu konuyla ilgili hak ve yükümlülükler de dahil olmak üzere, kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin önemli bilgileri içeren İlkeleri dikkatlice okuyunuz.

 

  1. BAŞLANGIÇ
    • Kişisel veri işlemeyi yöneten temel belgeler nelerdir?

Kişisel verilerinizle ilgilenirken Çek Cumhuriyeti yasalarına, yürürlükteki AB mevzuatına, özellikle Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Konseyi (AB) tarafından kabul edilen 27 Nisan 2016 tarihli ve 27 Nisan 2016 tarihli ve kişisel verilerin işlenmesine ve bu tür verilerin serbest dolaşımına ve 95/46/EC sayılı Direktifi (bundan böyle “yönetmelik” olarak anılacaktır) ve No. 480/2004 Coll., değiştirildiği şekliyle belirli bilgi toplumu hizmetleri hakkında.

 

  • Kişisel veri nedir?

Kişisel veriler, belirli bir gerçek kişiyi tanımlayan veya tanımlama potansiyeli olan tüm bilgiler anlamına gelir. Kişisel veriler şunları içerir (ancak yalnızca değil):

kimlik verileriad ve soyad, doğum numarası, doğum tarihi, cinsiyet, giriş gibi

  • iletişim verileriadres (ikamet veya teslimat adresi), telefon numarası, e-posta gibi;
  • Diğer veri, çerezler kullanılarak elde edilen bilgiler, IP adresi (ağ tanımlayıcısı) dahil. tarayıcı türü, cihaz, işletim sistemi, web sitesine erişim süresi ve sayısı ve diğer benzer bilgiler.

 

  1. KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE KULLANILMASI
    • Kişisel verilerimi nasıl elde edersiniz?

Bize kişisel verilerinizi tipik olarak bir sipariş doldurarak verirsiniz. Kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda lütfen bize bildirin.

Web sitemizi ziyaret ederken ve kullanırken bazı kişisel veriler çerezler aracılığıyla elde edilebilir veya kullanılabilir. Çerezler hakkında daha fazla ayrıntı, buradaki Madde 5'te bulunabilir.

  • Kişisel verilerimin işlenmesinin temeli ve amacı nedir?
  • Girilen kişisel verileri işlememize izin verilir mal sipariş ederken amacıyla açık rızanız olmadan sözleşmeden doğan görevlerimizi yerine getirmeke. malların teslimi. Ayrıca verilerinizi sırayla işleyebiliriz kanunla belirlenen görevleri yerine getirmek (izin tutulması veya vergi belgelerinin arşivlenmesi vb. bakımından) ve amaçlara yönelik olarak yasal haklarımızı korumaktır.
  • Sizin tarafınızdan sipariş edilenlere benzer ürünlerimizle ilgili ticari iletişimin dağıtımı için açık onayınız olmadan e-postanızı kullanmamıza izin verilir.. Herhangi bir ticari iletişim almayı istediğiniz zaman reddetme hakkına sahipsiniz.
  • eğer bize verirsen razı olmak Web sitesi üzerinden girilen kişisel verilerinizi (genellikle siparişi doldururken veya bir kullanıcı hesabı açarken) dağıtmak amacıyla işleyebiliriz. ticari iletişim ve doğrudan pazarlamaveya sizin tarafınızdan açıkça onaylanan diğer amaçlar için. 16 yaşından küçükseniz, yasal temsilcinizin onayına ihtiyacımız var. Herhangi bir şüphe durumunda, bize yaşınızı gösteren bir kanıt göstermenizi isteyebiliriz.
  • Elde edilen kişisel veriler çerezleri kullanarak site üzerinden vereceğiniz rızanız ile (çerezler hakkında bilgilendirildikten ve İlkelere aşina hale getirildikten sonra) işlenmektedir. Çerezler kullanılarak elde edilen kişisel verileri, kişisel verilerin işlenmesi konusunda bilgilendirildikten sonra web sitesini kullanmaya devam ettiğinizde de işleme hakkına sahibiz. Çerezler kullanılarak elde edilen kişisel veriler şu amaçlarla kullanılacaktır: kullanıcı desteği yürütmek, kullanıcı alışkanlıklarını analiz etmenin yanı sıra pazarlama için hizmetlerimizi geliştirmek.

Bize açık rızanızı vermediğiniz sürece, kişisel verilerinizi, elde edilme amaçları dışında kullanmamıza izin verilmemektedir.  

  • Verileri ne kadar süreyle kullanacaksınız?

Mal siparişi verirken girilen kişisel verileri, yalnızca sözleşmeden doğan ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve/veya yasal haklarımızı korumak için gerekli olan kaçınılmaz süre boyunca kullanacağız.

Kişisel verilerinizin işlenmesine veya yukarıdaki madde uyarınca e-posta adresinize ticari iletişimin gönderilmesine ilişkin açık rızanızı bize verdiğinizde, veriler web sitesinin işletildiği süre boyunca kullanılacaktır.

 

  1. KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ HAKLARINIZ
    • Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin onayı iptal etme hakkı

Kişisel verilerinizin işlenmesi, kişisel rızanıza dayalı olarak (yasal bir temsilcinin katılımı olmaksızın) gerçekleşirse, bu izni istediğiniz zaman iptal etme hakkına sahipsiniz.

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin onayınızı aşağıdaki şekilde iptal edebilirsiniz:

  • e-posta ile, iletişim e-postamızda mevcuttur;
  • telefonla, iletişim telefon numaramızı arayarak;
  • yazılı olarak, teslimat adresimize bir mektup göndererek;
  • Ticari iletişim ile ilgili olarak, ticari iletişim içeren her e-postada belirtilen şekilde (yani “iptal” düğmesine tıklayarak veya başka bir şekilde).

Onayınızı iptal ettiğinizde, iptal işleminden önce verilerinizin işlenmesinin yasal yapısı etkilenmeyecektir.

  • Kişisel verilere erişim hakkı

Kuruluşumuzun kişisel verilerinizin işleyicisi olup olmadığını bilme hakkınız vardır. Bu durumda, kişisel verilerinize erişme ve özellikle şunları bilme hakkınız vardır:

  • kişisel verilerinizin işlenme amacı nedir;
  • işlenen kişisel verilerin kategorisi nedir;
  • kişisel verilerinize erişmesine izin verilecek alıcılar (bireyler veya kategoriler) kimlerdir;
  • kişisel veriler ne kadar süreyle saklanacak (arşivlenecek).

İstendiğinde, işlenen verilerin bir kopyasını size sağlayacağız. Birden fazla kopyaya ihtiyacınız varsa, sizden bir miktar ücret alabiliriz (kopyaları yapmak ve teslim etmek için harcanan maliyeti aşmayacak şekilde).

  • Verileri düzeltme hakkı

Kişisel verileriniz yanlış veya eksik bulunursa, tüm yanlış verilerin derhal düzeltilmesini veya tüm eksik verilerin eklenmesini talep edebilirsiniz.

  • Verilerin işlenmesine itiraz hakkı

Veriler, herhangi bir otomatik işleme tekniği dahil olmak üzere doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlendiği sürece, kişisel verilerinizin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkınız vardır. İtirazınıza dayanarak, kişisel verilerinizin belirtilen amaçlar için işlenmesine son vereceğiz.

  • Silme hakkı ("unutulma hakkı")

Aşağıdaki durumlarda kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkınız vardır:

  • kişisel verilerinizin toplanma veya işlenme amaçları için artık gerekli olmaması;
  • verilerin işlenmesine ilişkin onayınızı iptal ettiniz;
  • kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz ettiğinizde;
  • veriler yasadışı olarak işlendi.

Silmeyi reddetmek için bazı yasal gerekçeler olmadıkça, talebinizi yerine getirmek bizim görevimizdir.

  • İşlemeyi kısıtlama hakkı

Aşağıdaki durumlarda kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı veya sınırlandırmamızı bizden talep etme hakkınız vardır:

  • kişisel verilerinizin doğruluğunu sorgularsanız;
  • işlemenin yasa dışı olması ve verilerin silinmesi yerine verilerin işlenmesine bir kısıtlama getirilmesini talep etmeniz;
  • yasal haklarınızın tanımlanması, yerine getirilmesi veya savunulması için verilere ihtiyacınız varken, kuruluşumuzun artık işleme amacıyla verilere ihtiyacı yoktur.
  • verilerin işlenmesine itiraz ediyorsunuz.

İşleme kısıtlandığında, yapmamıza izin verilen tek şey verilerinizi kaydetmektir. Daha fazla işleme, yalnızca sizin izninizle veya yasaların gerektirmesi durumunda yapılabilir.

Kısıtlama itirazınızdan kaynaklanıyorsa, kısıtlama yalnızca itirazınıza saygı göstermek zorunda olduğumuzdan emin olmak için gereken süre için geçerli olacaktır. .

Kısıtlama, kişisel verilerinizin yanlışlığına itiraz etmenizden kaynaklanıyorsa, kısıtlama yalnızca verilerin yanlış olduğundan emin olmak için gereken süre için geçerli olacaktır.

  • Aktarma hakkı (liman)

Bize yapılandırılmış, standart ve bilgisayar tarafından okunabilir bir formatta gönderilen kişisel verilerinizi başka bir veri denetleyicisine aktarılmak üzere alma hakkınız vardır.

  • Haklarımı nasıl kullanabilirim?

Kişisel verilerle ilgili haklarınızı iletişim merkezlerimiz aracılığıyla kullanabilirsiniz. Tüm bilgi ve hizmetler gereksiz gecikme olmaksızın size teslim edilecektir.

Kişisel verilerinizle ilgili ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Ancak, beklentilerinizi karşılamadığımızı düşünüyorsanız, konuyu yetkili makamlara, özellikle Kişisel Verileri Koruma Dairesi'ne götürebilirsiniz (http://www.uoou.cz) rolü kişisel verilerin korunmasını denetlemek olan. Bu, Kişisel Verileri Koruma Ofisi ile doğrudan iletişime geçmeyi engellemez.

İkametgahınız, işyeriniz veya iddia edilen kişisel veri koruma ihlalinin bulunduğu yer, Çek Cumhuriyeti dışında, AB ülkelerinden birinde bulunuyorsa, durumunuzu belirli AB ülkesindeki yetkili bir denetim organına getirebilirsiniz.

 

  1. KİŞİSEL VERİLERİN KONTROLÜ VE İŞLENMESİ
    • Kişisel verilerimi nasıl kontrol ediyor ve işliyorsunuz?

rolünü oynuyoruz veri kontrolü ilgili yönetmeliğe göre. veri işlemcisi kişisel verilerinizin:

Česká pošta sp(Çek Postası)

Zasilkovna sro

B&B medya reklamcılığı sro

Kişisel verilerinizi işlemek için diğer veri işlemcilerini yetkilendirmemize izin verilir. Talebiniz üzerine, size kişisel verilerinizin veri işlemcisinin adını söyleyeceğiz.

Kişisel ve kişisel olmayan tüm veriler, dolandırıcılığa karşı kesinlikle güvence altına alınmıştır. Kişisel verilerinizin işlenmesi ya otomatiktir (elektronik biçimde) ya da otomatik değildir (kağıt biçiminde).

  • Kişisel verilerimi kime aktarıyorsunuz?

Sözleşme tarafından belirlenen kapsamda veya diğer görevleri yerine getirmek için kişisel verilerinizi ilgili üçüncü taraflara, örneğin nakliye sağlayıcılarına veya sözleşmenin ve görevlerin yerine getirilmesinde yer alan diğer kuruluşlara aktarabiliriz. Kişisel verileriniz asla yetkisiz üçüncü şahıslara aktarılmaz.

Kişisel verileriniz Avrupa Birliği dışına aktarılmayacaktır.

 

  1. KURABİYE
    • nedir kurabiye

Çerezler, her web sitesi ziyaretçisinin bilgisayarında veya başka bir elektronik cihazında depolanan ve web sitesinin işlevselliğini geliştirmeye yardımcı olan küçük metin dosyalarıdır.

Tüm çerezler kişisel verileri toplamaz. Bazı çerezler yalnızca web sitesinin doğru çalışmasını sağlar. İnternet tarayıcınızda ilgili kutucuğu işaretleyerek çerez kullanımını reddedebilirsiniz.

Not: Tanımlama bilgilerini kullanmayı reddederseniz, bazı web sitesi özellikleri devre dışı bırakılabilir.

  • Web sitenizde ne tür çerezler ve hangi amaçlarla kullanıyorsunuz?

sitemizde kullanıyoruz oturum (kalıcı olmayan) çerezler, web sitesinin tarama oturumu bittiğinde otomatik olarak silinir. Kullanılan diğer çerezler kalıcı çerezler, siz silmediğiniz sürece cihazınızda kalır.

Web sitesi tarafından kullanılan çerezler aşağıdaki gibidir:

  • birinci taraf çerezler – bu tür çerezler web sitemizin etki alanına atanır; kalıcı veya kalıcı olmayan temel çerezleri, performans çerezlerini içerir;
    • temel çerezler – web sitesinde gezinmeyi ve temel özellikleri kullanmayı etkinleştirin. Bir kullanıcıyı tanımlamazlar ve kişisel verileri içermezler;
    • performans çerezleri - web sitesini kullanma yöntemini analiz etmek için kullanılır (ziyaretçi sayısı, web sitesinde geçirilen süre vb.); bu tür çerezler tarafından elde edilen veriler anonimdir;
  • üçüncü taraf çerezleri – bu tür çerezler, web sitemizde bulunsanız bile web sitemizin etki alanına değil, üçüncü bir tarafın etki alanına atanır. Bu tür tanımlama bilgileri, web sitemizin analiz edilmesine ve özelleştirilmiş reklamların gösterilmesine yardımcı olur – işlevsel tanımlama bilgileri ve hedefli reklam tanımlama bilgilerini içerir;
    • işlevsel çerezler – giriş bilgilerini, coğrafi konumu vb. hatırlayarak içeriği kişiselleştirmek için kullanılır. Bu tür çerezlerin kullanılması kişisel verilerin elde edilmesine ve işlenmesine yol açabilir;
    • hedefli reklam çerezleri – web sitesinde ve dışında hedefe yönelik reklam ve reklamların gösterilmesi için kullanılır. Bu tür çerezlerin kullanılması, kişisel verilerin elde edilmesine ve işlenmesine yol açabilir. Web sitemizi nasıl kullandığınıza dair bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz alanlarından iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.
    • kullandığımız Google hizmetleri

Web sitemiz, Google Analytics adlı bir hizmeti ve gerektiğinde Google, Inc (bundan böyle „ olarak anılacaktır) tarafından sağlanan diğer hizmetleri kullanmaktadır.Google"). Bu hizmetler, çerezler tarafından toplanan bilgilerle ilgilenir.

Bizden elde edilen verilerin Google tarafından nasıl kullanıldığını ve süreci nasıl değiştireceğinizi veya bir kısıtlama uygulayacağınızı bilmek istiyorsanız, adresine gidin. Google, hizmetlerimizi kullanan sitelerden veya uygulamalardan gelen bilgileri nasıl kullanır? daha fazla öğrenmek için.

 

 

İlkeler 3 Mayıs 2018 tarihinden itibaren yürürlüğe girer ve yürürlüğe girer.